Ga naar de inhoud

Hoogstad & Sonneveld vloggen over de verkiezingen — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Politiek journalisten Mark Hoogstad en Willem Sonneveld houden al vloggend de vinger aan de pols in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. In deze eerste aflevering stellen ze zich voor en bespreken ze de kansen van Jos Verveen met zijn nieuwe partij Stadsinitiatief Rotterdam.

beeld: www.youtube.com

Al 5 reacties — discussieer mee!

 • Willem Sonneveld met flair en een gulle lach die zo haaks staan op zn zure SJW tweetjes en andere aanklachten. Dat vind ik nog wel de grootste verrassing van deze eerste vlog.
  Een goeie vlog maken lijkt simpel, maar is het niet . Daarom durf ik wel te zeggen dat beide heren star potential hebben. Dit los van de inhoud ( BV Jossssss) – met de kennis van het politieke circus zit het natuurlijk wel goed.
  Kortom, ik vind het zowaar leuk.

 • Mooi, Charlie’s Angels met Said als Bosney. Misschien komt een van de angles nog wel in de verdrukking de voorkeur stemmen.

  Kijk uit naar de volgende aflevering.

 • Mooi, Charlie’s Angels met Said als Bosney. Misschien komt een van de angles nog wel in de verdrukking de voorkeur stemmen.

  Kijk uit naar de volgende aflevering!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Duo lecture by Slava Balbek (online) and David Gianotten & Michael den Otter of OMA, organised in collaboration with the Ukraine-the Netherlands Urban Network. Wednesday 6 December 2023, 18:30 – 20:15 (Doors open at 18:00). Register for the offline event or join the live stream

  Venue: Independent School for the City
  Datum:
 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Museum Boijmans Van Beuningen beheert een collectie van uitzonderlijke kwaliteit, verdeeld over vele eeuwen en disciplines. Het museum is een gewaardeerde speler in een internationaal netwerk van toonaangevende musea, maar is ook nauw verbonden met Rotterdam, een stad met 660.000 inwoners en 175 talen.

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Bekijk alle vacatures