Ga naar de inhoud

Hoogstad & Sonneveld vloggen over de verkiezingen — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Politiek journalisten Mark Hoogstad en Willem Sonneveld houden al vloggend de vinger aan de pols in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. In deze eerste aflevering stellen ze zich voor en bespreken ze de kansen van Jos Verveen met zijn nieuwe partij Stadsinitiatief Rotterdam.

beeld: www.youtube.com

Al 5 reacties — discussieer mee!

 • Willem Sonneveld met flair en een gulle lach die zo haaks staan op zn zure SJW tweetjes en andere aanklachten. Dat vind ik nog wel de grootste verrassing van deze eerste vlog.
  Een goeie vlog maken lijkt simpel, maar is het niet . Daarom durf ik wel te zeggen dat beide heren star potential hebben. Dit los van de inhoud ( BV Jossssss) – met de kennis van het politieke circus zit het natuurlijk wel goed.
  Kortom, ik vind het zowaar leuk.

 • Mooi, Charlie’s Angels met Said als Bosney. Misschien komt een van de angles nog wel in de verdrukking de voorkeur stemmen.

  Kijk uit naar de volgende aflevering.

 • Mooi, Charlie’s Angels met Said als Bosney. Misschien komt een van de angles nog wel in de verdrukking de voorkeur stemmen.

  Kijk uit naar de volgende aflevering!

Schrijf hier je reactie

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam