Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Rotterdammers laten elkaar nooit alleen. Toch moest de politie de zaak van het dode baby’tje ‘Kerel’ sluiten voordat hij opgelost kon worden. Marguerite van den Berg grijpt dit tragische feit aan om aandacht te vragen voor alle mensen die in aan onze stad werken. Pleidooi om ons discours over de ‘echte’ Rotterdammer rigoureus te verrijken.

kerel2versbeton
Beeld door: beeld: Esther Lankhaar

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Marguerite van den Berg

Marguerite van den Berg

Marguerite van den Berg is Rotterdammer en universitair docent sociologie aan de Universiteit van Amsterdam. Ze schreef een proefschrift over Rotterdam. Om preciezer te zijn: over de manier waarop Rotterdam een toekomst voor zichzelf verbeeldt en welke rol opvoedcursussen daar in spelen. Ze werkt nu aan een project over onzekere arbeid.

Profiel-pagina
Screenshot-20170723-161008

Esther Lankhaar

Illustrator

Esther Lankhaar heeft een achtergrond in de jeugdhulpverlening en het maatschappelijk werk en werkt nu als illustrator.

Profiel-pagina