Ga naar de inhoud

RTM: een volle dag Rotterdam op het IFFR — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Vrijdag 26 januari staat op het IFFR in het teken van films van, en over, Rotterdam. Fay van der Wall sprak met de initiator van het RTM programma en twee filmmakers van wie op die dag films in première gaan.
Vorig jaar schreven we over de magere oogst aan films met een Rotterdamse connectie, die op het International Film Festival Rotterdam (IFFR) te zien was. Dit jaar kunnen Rotterdamofielen tevreden in de handjes wrijven: Lantaren Venster staat een hele dag in het teken van onze stad. Op 26 januari worden onder de naam RTM korte en lange films, installaties en videoclips vertoond. Ook zijn talkshows te bezoeken, die een relatie tussen cinema en Rotterdam onderzoeken.

Mieke van der Linden, initiator en samensteller van RTM

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam