Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Vrijdag 26 januari staat op het IFFR in het teken van films van, en over, Rotterdam. Fay van der Wall sprak met de initiator van het RTM programma en twee filmmakers van wie op die dag films in première gaan.
Vorig jaar schreven we over de magere oogst aan films met een Rotterdamse connectie, die op het International Film Festival Rotterdam (IFFR) te zien was. Dit jaar kunnen Rotterdamofielen tevreden in de handjes wrijven: Lantaren Venster staat een hele dag in het teken van onze stad. Op 26 januari worden onder de naam RTM korte en lange films, installaties en videoclips vertoond. Ook zijn talkshows te bezoeken, die een relatie tussen cinema en Rotterdam onderzoeken.

Mieke van der Linden, initiator en samensteller van RTM

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profile pic VB

Fay van der Wall

Fay van der Wall (1983) werkt als freelance schrijver en maker. Schrijft voor Vers Beton over popcultuur, kunst, muziek, media en de stad

Profiel-pagina