Ga naar de inhoud

Verkiezingsvlog #2 met Nourdin el Ouali — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Mark Hoogstad en Willem Sonneveld houden al vloggend de vinger aan de pols in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. In deze editie is Nourdin el Ouali van NIDA te gast. Hoe kijkt hij naar de komst van DENK in Rotterdam?

Binnen NIDA vond er een interne strijd plaats over de samenwerking met DENK, waardoor raadslid Aydin Peksert uit de fractie werd gezet. Inmiddels is bekend dat Peksert over is gestapt naar DENK. Hoe kijkt Nourdin el Ouali naar de komst van DENK in Rotterdam? Waarom is de samenwerking mislukt? En met welk thema gaat El Ouali de campagne in? Bekijk de nieuwe aflevering van het verkiezingsvlog van Hoogstad & Sonneveld.

Al 6 reacties — discussieer mee!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam