Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Wat is de band van Atelier Van Lieshout met Rotterdam en wat zijn de plannen van de vermaarde werkplaats voor kunst? Fay van der Wall sprak voorafgaand aan een bijzondere editie van De Grote Kunstshow over het atelier met Eva Olde Monnikhof. Ze is sinds drie jaar directeur van Stichting AVL Mundo en mededirecteur van Atelier Van Lieshout.

avl-05-WEB-Willem de Kam
Eva Olde Monnikhof van AVL Mundo Beeld door: beeld: Willem de Kam

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profile pic VB

Fay van der Wall

Fay van der Wall (1983) werkt als freelance schrijver en maker. Schrijft voor Vers Beton over popcultuur, kunst, muziek, media en de stad

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina