Ga naar de inhoud

Schaduwwethouder Vincent Taapken: “Rotterdam moet van een 7 naar een 9” — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

De schaduwwethouder Bouwen en Stadsontwikkeling blikt terug op zijn termijn: “In een paar jaar veranderde Rotterdam van lelijk eendje naar booming. Maar om de komende jaren echt het verschil te kunnen maken, zijn radicalere maatregelen nodig.”  

Vincent Taapken
Schaduwwethouder Bouwen en Stadsontwikkeling Vincent Taapken

Al één reactie — discussieer mee!

  • Rondlopen in een aaneen gesmeed script, waar we basisdemocratisch liefst minder over te zeggen krijgen (’te ver doorgeslagen democratie’)… en dat allemaal uit de mond van een ‘verstandig vakmens’, die vindt dat van zijn adviezen te weinig gebruik is gemaakt… Het hipster-medium Vers Beton ten voeten uit.

    (Waarom überhaupt nog verkiezingen houden als al zoveel ‘verstandige vakmensen’ weten wat goed voor ons, en voor Rotterdam, is?)

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam