Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Mark Hoogstad en Willem Sonneveld vloggen over de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam. In vlog #4 zijn ze op bezoek bij Vincent Karremans, lijsttrekker van VVD Rotterdam.
Hoe gaat hij zich onderscheiden in de campagne? Bekijk hier het gesprek over de verkoop van Eneco, een belletje naar de VVD minister en identiteitspolitiek. En de oppas van Joost Eerdmans.

Bron: beeld: www.youtube.com

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

willemsonneveld

Willem Sonneveld

Willem Sonneveld (1983) groeide op onder de rook van Rotterdam. Voor Vers Beton is hij azijnzeiker en politiek redacteur. In zijn vrije tijd staat hij met véél plezier vóór de klas.

Profiel-pagina
Mark Hoogstad en boek

Mark Hoogstad

Mark Hoogstad (1970) is freelance journalist. Hij schreef voor NRC Handelsblad en was politiek verslaggever voor het AD Rotterdams Dagblad. Op dit moment schrijft hij o.a. voor Trouw. Begin 2018 kwam zijn boek ‘Rotterdam stad van twee snelheden’ uit over de moderne geschiedenis van de stad.

Profiel-pagina
wim wiegman

Wim Wiegmann

editor

Wim Wiegmann (1957) is een sociaal bewogen mediamaker. Hij heeft 35 jaar ervaring in korte docu’s en editing en was ooit mede-oprichter van Cineac TV. Momenteel is hij betrokken bij initiatieven als samenleven.org en Wijk TV.

Profiel-pagina