Ga naar de inhoud

Verkiezingsvlog #5: Deze verkiezingen gaan over identiteit — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Mark Hoogstad en Willem Sonneveld vloggen over de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam. In vlog #5 bespreken ze dé kwestie van deze verkiezingen: identiteit.
Mark en Willem gaan langs bij het flyerteam van Leefbaar Rotterdam op de markt en spreken met Tanya Hoogwerf over identiteitspolitiek en de kritiek op hun samenwerkingspartner Baudet. Ook komt de campagne van Nida aan bod en delen ze een aantal gratis debattips uit voor politici.

beeld: youtu.be

Al 3 reacties — discussieer mee!

 • Ik vind het een beetje zielig dat jullie geen reacties krijgen dus dan doe ik het maar.

  Ik heb de vraag gemist of Tanya de indruk heeft dat el Q haar extra aanpakt, omdat ze vrouw is? Zonder hoofddoek nog wel.
  Als je mag zijn wie je bent. Mag je dan ook salafist, fascist, neo Nazi zijn of IS aanhanger zijn?
  Waarom wordt niet ingegaan op de opmerking van mevrouw Hoogwerf over de rigide sociale controle binnen de kring van de Islamisten?

 • Mannen en vrouwen zijn gelijkwaardig toch?

  Dan kan je de één niet zielig vinden en de ander te hard…gelijkwaardig zijn ze! dus op de man of vrouw nu afzeiken mag niet!
  En nu de Tanya in een slachtoffer rol duwen omdat de ander een man is die haar zou afzeiken,zet je deze twee mensen in hun sekse als verschillend.
  Dat moeten we niet hebben in ons land.We gaan hier niet mannen en vrouwen apart zielig vinden of als slachtoffer neerzetten,ook Tanya niet!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam