Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Mark Hoogstad en Willem Sonneveld vloggen over de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam. In vlog #5 bespreken ze dé kwestie van deze verkiezingen: identiteit.
Mark en Willem gaan langs bij het flyerteam van Leefbaar Rotterdam op de markt en spreken met Tanya Hoogwerf over identiteitspolitiek en de kritiek op hun samenwerkingspartner Baudet. Ook komt de campagne van Nida aan bod en delen ze een aantal gratis debattips uit voor politici.

Bron: beeld: youtu.be

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Mark Hoogstad en boek

Mark Hoogstad

Mark Hoogstad (1970) is freelance journalist. Hij schreef voor NRC Handelsblad en was politiek verslaggever voor het AD Rotterdams Dagblad. Op dit moment schrijft hij o.a. voor Trouw. Begin 2018 kwam zijn boek ‘Rotterdam stad van twee snelheden’ uit over de moderne geschiedenis van de stad.

Profiel-pagina
willemsonneveld

Willem Sonneveld

Willem Sonneveld (1983) groeide op onder de rook van Rotterdam. Voor Vers Beton is hij azijnzeiker en politiek redacteur. In zijn vrije tijd staat hij met véél plezier vóór de klas.

Profiel-pagina
wim wiegman

Wim Wiegmann

editor

Wim Wiegmann (1957) is een sociaal bewogen mediamaker. Hij heeft 35 jaar ervaring in korte docu’s en editing en was ooit mede-oprichter van Cineac TV. Momenteel is hij betrokken bij initiatieven als samenleven.org en Wijk TV.

Profiel-pagina