Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Het oude Hoboken, de nachttrein vanaf het vroegere CS of het stoplicht op het Bentinckplein… Na onze oproep op Facebook stroomden de ontroerende verhalen binnen. Vooral jonge Blijdorpers deelden graag hun verhaal, zagen we. Niet direct een dwarsdoorsnede van de stad, deze zes, maar gewoon: lief.

vers beton-valentijn-2018-14
Sabine Alders, Onno Poiesz & Mees – Kunst&Complex, Keileweg Beeld door: beeld: Debbie Kleijn

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

dscf1653

Jaap Rozema

Auteur

Jaap Rozema (1983) schrijft over wetenschap en economie. Hij probeert niet om het wetenschappelijke verhaal te ontdoen van al haar vooronderstellingen, maar juist te betogen dat deze bijdragen aan waarheidsschepping. Tevens is hij fractiemedewerker bij de Partij voor de Dieren in Rotterdam.

Profiel-pagina
IMG-8523

Debbie Kleijn

Fotograaf

Debbie Kleijn (1974) studeerde journalistiek in Tilburg. Ze maakt documentaires, is researcher en fotografeert. De mens in relatie tot de omgeving, dat is haar focus. Tijd doorbrengen met de personen die ze belicht, of langere tijd omgaan met mensen in een gemeenschap of op locatie, dat vindt ze belangrijk in haar benadering. Goed kijken en luisteren, dan dienen zich verassende, aandoenlijke en bijzondere momenten aan.

Profiel-pagina