Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Deze week geen verkiezingsvlog maar een vlog van Tara Lewis en Willem Sonneveld over het boek ‘Rotterdam stad van twee snelheden’ van Mark Hoogstad.

Geen verkiezingsvlog want Mark Hoogstad was deze week druk met de presentatie van zijn boek ‘Rotterdam stad van twee snelheden’ tijdens DRAAD, de politieke talkshow van Rotterdam. Tara is hier de vaste columnist. Geïnspireerd door het verkiezingsvlog, brengt ze samen met Willem in deze video een ode aan collega Mark Hoogstad. Ze spreken o.a. Ronald Buijt, Antoinette Laan, Leo de Kleijn en Jos Verveen over het boek, en het belang van lokale journalistiek. (Wees gewaarschuwd, “Wij van WC-eend…”)

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
willemsonneveld

Willem Sonneveld

Willem Sonneveld (1983) groeide op onder de rook van Rotterdam. Voor Vers Beton is hij azijnzeiker en politiek redacteur. In zijn vrije tijd staat hij met véél plezier vóór de klas.

Profiel-pagina
wim wiegman

Wim Wiegmann

editor

Wim Wiegmann (1957) is een sociaal bewogen mediamaker. Hij heeft 35 jaar ervaring in korte docu’s en editing en was ooit mede-oprichter van Cineac TV. Momenteel is hij betrokken bij initiatieven als samenleven.org en Wijk TV.

Profiel-pagina