Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Het is al weer even geleden dat Kate Raworth voor een uitverkochte zaal in Rotterdam haar economisch manifest Doughnut Economics verkondigde. Onderdeel daarvan: het economie-onderwijs moet op de schop. Wij vroegen ons daarom af hoe het onderwijs op de Erasmus Universiteit is ingericht. Zou het anders en beter kunnen?

Vers-Beton-los-©Roozeboos
Beeld door: beeld: Roozeboos

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Profielfoto-Marianne-Klerk

Marianne Klerk

Marianne is historicus en journalist. Rotterdam is in haar ogen de mooiste stad van Nederland, waar eeuwen van stadsvernieuwing en -vernieling kriskras door elkaar lopen.

Profiel-pagina
Mark_Straver

Mark Straver

Mark Straver is docent-promovendus economische geschiedenis aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij eerder geschiedenis, finance en financieel recht heeft gestudeerd.

Profiel-pagina
Avatar-Roozeboos

Roozeboos

Illustrator

Roozeboos kijkt naar de wereld met een kinderlijke nieuwsgierigheid. Dit zie je ook terug in haar artiestennaam, die haar bijnaam was als kind. Haar werk is speels, vrolijk en gevuld met veel details om je in te verliezen. Als ze niet in haar atelier aan het werk is kan je haar vinden met haar schetsboek wandelend door Rotterdam, waarin ze de wereld om haar heen vastlegt.

Profiel-pagina