Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De nieuwe Economische Verkenning Rotterdam (EVR) voor 2018 is gepresenteerd, met de meest recente cijfers en essays over de Rotterdamse economie. Wij destilleerden drie trends uit het rapport: Rotterdam wordt minder afhankelijk van de haven, de tweedeling in de stad zet door en hoger opgeleiden hebben de banen voor het uitzoeken.       

Economische groei 2014-2016
Beeld door: beeld: Matzwart

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

dscf1653

Jaap Rozema

Auteur

Jaap Rozema (1983) schrijft over wetenschap en economie. Hij probeert niet om het wetenschappelijke verhaal te ontdoen van al haar vooronderstellingen, maar juist te betogen dat deze bijdragen aan waarheidsschepping. Tevens is hij fractiemedewerker bij de Partij voor de Dieren in Rotterdam.

Profiel-pagina
MATZWART_LOGO

Matzwart

Illustrator

Matzwart studeerde in 2012 af aan de Willem de Kooning Academie en werkt nu als allround ontwerper met een voorliefde voor illustratie. Hij werkt overal waar hij aan WiFi kan komen.

Profiel-pagina