Ga naar de inhoud

De Beste Stuurlui: Wat zijn de drijfveren van Droom en Daad?

Elke vrijdag steken De Beste Stuurlui van wal om een prikkelende opinie te serveren voor bij de vrijdagmiddagborrel. Deze week is Eeva niet té kritisch over Droom en Daad. Je weet maar nooit of ze in de plaatselijke journalistiek gaan investeren 😉

MarkvanWijk-De-Beste-Stuurlui
beeld: Mark van Wijk

Al 2 reacties — discussieer mee!

 • Ik hoop dat Wim blijft kijken naar lokale ondernemers, zoals die nu in de Fenixloods aanwezig zijn. Denk aan ondernemingen als het Pinball Museum en natuurlijk de food factory. Ik heb liever dat een stichting steun geeft aan dergelijke initiatieven, dan dat zij panden opkopen en hun eigen initiatieven hierin vestigen. Ook hoop ik dat investeren in cultuur niet alleen betekent: investeren in klassieke cultuur, als museums en klassieke muziek.

 • Het is blijkbaar ook nooit goed: steekt een (hele rijke) stichting geld in allerlei projecten (landverhuizersmuseum, Park) die zonder dat geld nooit van de grond zouden komen, is er weer wat op te merken. over de actuele relevantie van zo’n museum of de (vermeende) invloed die de Stichting/Pijbes daarmee zouden verwerven. Stop met zeuren, tel je zegeningen en schrijf goede artikelen over zaken die er echt toe doen. En laat de gemeenteraad doen waarvoor zij zijn: controleren of ONZE centen goed besteed worden.
  .

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Museum Boijmans Van Beuningen beheert een collectie van uitzonderlijke kwaliteit, verdeeld over vele eeuwen en disciplines. Het museum is een gewaardeerde speler in een internationaal netwerk van toonaangevende musea, maar is ook nauw verbonden met Rotterdam, een stad met 660.000 inwoners en 175 talen.

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Bekijk alle vacatures