Ga naar de inhoud

De Beste Stuurlui: Geachte rector magnificus

Verse opinie voor bij de borrel. Deze week voorziet Beste Stuurvrouw Marianne de nieuwe rector van de Erasmus Universiteit van ongevraagd advies, want dat is hard nodig, vindt zij. Over het mannenbolwerk van de EUR, de commercialisering van de universiteit en de onderwaardering van de geesteswetenschappen.

MarkvanWijk-De-Beste-Stuurlui
beeld: Mark van Wijk

Al 2 reacties — discussieer mee!

 • De studie Geschiedenis heeft zich ondanks zware bezuinigingen weten te ontwikkelen tot de beste bachelor en master Geschiedenis van Nederland.

  Heeft u daar het bewijs voor?

 • Bedankt voor de onderbouwde reactie. Vanaf nu dus gewoon lekker meningen als feiten verkopen.
  O, ik kan het ook. De opleiding geschiedenis van de Universiteit van Utrecht is verreweg het beste. Geschiedenisles is sinds 2002 toen ik voor de klas werd weggehaald, een stuk slechter geworden.
  Wat is het ? Arrogantie of het overtreden van artikel 1 van de grondwet.

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Museum Boijmans Van Beuningen beheert een collectie van uitzonderlijke kwaliteit, verdeeld over vele eeuwen en disciplines. Het museum is een gewaardeerde speler in een internationaal netwerk van toonaangevende musea, maar is ook nauw verbonden met Rotterdam, een stad met 660.000 inwoners en 175 talen.

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Bekijk alle vacatures