Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Rotterdam koerst af op een bonte coalitie bestaande uit maar liefst zes partijen: VVD, GroenLinks, PvdA, D66, CDA en CU/SGP. Of de stad blij moet zijn met dit veelkoppige monster, is nog maar de vraag, stelt politiek analist Mark Hoogstad. Eén ding is zeker: Leefbaar Rotterdam, met elf zetels veruit de grootste partij, heeft zichzelf uit de markt geprijsd.

13
Eerdmans Beeld door: beeld: Jeroen van de Ruit

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Mark Hoogstad en boek

Mark Hoogstad

Mark Hoogstad (1970) is freelance journalist. Hij schreef voor NRC Handelsblad en was politiek verslaggever voor het AD Rotterdams Dagblad. Op dit moment schrijft hij o.a. voor Trouw. Begin 2018 kwam zijn boek ‘Rotterdam stad van twee snelheden’ uit over de moderne geschiedenis van de stad.

Profiel-pagina
Jeroen van de Ruit kopie

Jeroen Van de Ruit

Illustrator

Profiel-pagina