Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Je zou als werkzoekende maar de ideale baan vinden, maar je nieuwe werkadres niet kunnen bereiken. Of aan een kind moeten uitleggen dat het jaarlijkse schooluitje niet doorgaat vanwege de kosten voor de bus. Vervoer kost geld, en als je arm bent kan je wereld opeens akelig klein zijn. Daarom: vervoersarmoede, wat doen we eraan?

Laura-Liza-VBheader
Beeld door: beeld: Laura Liza

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Teun van den Ende

Teun van den Ende

chef architectuur & stedelijke ontwikkeling

Teun van den Ende laat zich niet graag leiden door hypes, maar gaat juist op zoek naar de lange lijnen in de ontwikkeling van Rotterdam – en ook andere steden trouwens. Teun combineert populaire cultuur met historisch onderzoek naar de stad.

[email protected]

Profiel-pagina
Laura Liza

Laura Liza

Illustrator

Laura Liza is een illustrator die altijd op zoek is naar de mooie details in het leven. Haar werk kan omschreven worden als vrouwelijk en kleurrijk, met een bijdehand randje. Naast illustratie uit ze zich ook graag in andere media, zoals ceramiek, textiel en animatie.

Profiel-pagina