Ga naar de inhoud

Catrien Ketting: "Zonder Bram Peper was het Weena nog een hertenkamp" — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Ze was speechschrijver van Bram Peper en de vrouw achter de communicatiestrategie van de Kop van Zuid. Vandaag neemt beroemd en berucht ambtenaar Catrien Ketting officieel afscheid van de gemeente Rotterdam. Op het terras van haar stamcafé in Delfshaven interviewen we haar over haar veertigjarige carrière.

Catrien-051208
beeld: Jan van der Ploeg

Al 3 reacties — discussieer mee!

 • Wat is er mis met een hertenkamp?
  Nu staat er een hotel waar ik niet in kom!
  Alleen langsloop als Rotterdammer,zo als Charlie Chaplin deed in zijn films langs winkeltjes waar hij niet binnen ging..dank je wel Bram ik ben echt héél blij met dat hotel waarom weet ik niet.

  • De humor van Charlie Chaplin is veel te ingewikkeld voor dit type mens. Het wereldbeeld van dit soort mens is te beperkt. Ze begrijpen het andere niet, sterker nog; ze zijn zich niet eens bewust van het andere, de ander. Ik denk dat deze mevrouw op een onderbewust niveau problemen daar mee heeft, maar kennelijk heeft ze dat therapeutisch niet uitgewerkt. Haar ‘burn out’ heeft haar daar niet toe aangezet.
   Jammer, gemiste kans, het apparaat draait door. Doeoeii!

 • Bram Peper een held?? Het moet niet gekker worden!!!!!
  Die dwarsfluit wilde in het Schielandshuis gaan wonen.
  Die man is mede verantwoordelijk voor het ontstaan van alle krachtwijken en de huidige polarisatie en de opkomst van rechts. Op Zuid werd deze man keihard uitegekotst!
  Vervolgens kwam die andere krotenkoker Wim Kok eens kijken op Zuid, om 9:00 in de ochtend, in de Millinxbuurt en die vond het allemaal wel meevallen en rustig.

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures