Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Ze was speechschrijver van Bram Peper en de vrouw achter de communicatiestrategie van de Kop van Zuid. Vandaag neemt beroemd en berucht ambtenaar Catrien Ketting officieel afscheid van de gemeente Rotterdam. Op het terras van haar stamcafé in Delfshaven interviewen we haar over haar veertigjarige carrière.

Catrien-051208
Beeld door: beeld: Jan van der Ploeg

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
Jan van der Ploeg

Jan van der Ploeg

Jan van der Ploeg is documentair fotograaf met een passie voor mensen. Het liefst fotografeert hij Rotterdammers.

Profiel-pagina