Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Eindeloos had de formatie van het nieuwe Rotterdamse college geduurd en donderdag was het dan zover: het langverwachte debat over het coalitieakkoord. Maar wie er reikhalzend naar had uitgekeken kwam bedrogen uit.

De grootste oppositiepartij Leefbaar Rotterdam was afwezig en de andere partijen lieten zich op de kast jagen door Denk en de PVV. Zo kwam van een inhoudelijk debat weinig terecht. Leefbaar is nog steeds kwaad dat ze buiten het college is gehouden en had daarom besloten het debat te boycotten. Zo keken de andere partijen dus tegen elf lege stoelen aan. Onacceptabel, vonden ze. “Als je andere partijen wilt confronteren dan doe je dat hier en nergens anders”, zei SP-raadslid Van Zevenbergen. Nida-raadslid Büyükçifci sprak van ‘het opsteken van een middelvinger naar alle Rotterdammers.’

Salih-Kilic-0019
Beeld door: beeld: Salih Kiliç

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Ava Sanne ten Hoove

Sanne ten Hoove

Sanne ten Hoove is freelance journalist. Hij werkte eerder als politiek redacteur voor De Volkskrant, voor het ANP en voor BNR Nieuwsradio.

Profiel-pagina
salih_kilic

Salih Kiliç

Fotograaf

Salih Kiliç (1986) is freelance reportagefotograaf. Zijn werk kenmerkt zich door een zoektocht naar microsamenlevingen. Met zijn foto’s wil Salih deze microsamenlevingen en hun verhalen delen. Een blik achter de schermen op bijzondere plekken en bij bijzondere mensen. Kortom; hij legt alles vast waar een verhaal in zit.

Profiel-pagina