Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Er wordt in Rotterdam volop geëxperimenteerd met stadslandbouw. In dit eerste deel uit een driedelige reeks over de Internationale Architectuur Biennale Rotterdam (IABR) gaan we op bezoek bij drie voedsel-initiatieven in M4H, een van de Test sites van de IABR–2018+2020.

iabr-kjazbec-top140-67
Beeld door: beeld: Katarina Jazbec

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

iketeuling (1)

Ike Teuling

Ike Teuling is freelance journaliste, Rotterdammer en een van de initiatiefneemsters van het Rotterdams Klimaat Initiatief. Ze werkte eerder bij Greenpeace en is nu campaigner bij Milieudefensie.

Profiel-pagina
profile photo-katarina jazbec

Katarina Jazbec

Fotograaf

Katarina Jazbec (1991) is een documentaire fotograaf en beeldend kunstenaar. In haar werk onderzoekt ze een breed scala aan effecten van empathie, de interactie tussen realiteit en fictie, vragen over identiteit, ethiek en economie, terwijl ze nieuwe vormen van visuele narratieven die de dialoog aangaan onderzoekt. Ze heeft in 2017 een masterdiploma behaald aan St. Joost in Breda met een film over het gezamenlijk lezen van literaire fictie met een groep Belgische gevangenen.

Profiel-pagina