Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Dit hoofdstuk wordt opgenomen in de binnenkort te verschijnen derde herziene editie van het boek “Rotterdam, stad van twee snelheden” (Uitgeverij Trichis, 19.95 Euro)

Liever het hoofdstuk in PDF lezen?

Download hier de PDF

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Mark Hoogstad en boek

Mark Hoogstad

Mark Hoogstad (1970) is freelance journalist. Hij schreef voor NRC Handelsblad en was politiek verslaggever voor het AD Rotterdams Dagblad. Op dit moment schrijft hij o.a. voor Trouw. Begin 2018 kwam zijn boek ‘Rotterdam stad van twee snelheden’ uit over de moderne geschiedenis van de stad.

Profiel-pagina
marwan_avatar

Marwan Magroun

Fotograaf

Marwan Magroun (1985) studeerde human resource management maar werkt nu fulltime als fotograaf. Stadsjongen in hart en nieren. Hij laat zich inspireren door verhalen van mensen, gebouwen en plekken. In 2017 won hij de publieksprijs van de Kracht van Rotterdam.

Profiel-pagina