Ga naar de inhoud

Catrien Ketting support Vers Beton — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Wie zijn onze eerste supporters? Dit is waarom oud-communicatieadviseur van de gemeente Catrien Ketting meedoet.

“Vers Beton vind ik van het begin af aan heel leuk. We hadden niet zoveel destijds. Een nieuw en fris medium, gevuld door jonge mensen met een andere visie dan de gevestigde orde, was mij erg welkom.

Ik blij met alle media hoor. Maar Vers Beton vind ik leuk omdat het staat voor een andere generatie media dan het gedrukte gedoe. Het gaat dieper in op kwesties, dan AD doet met haar vluchtige nieuws en de waan van de dag. Al moet dat er natuurlijk ook zijn.

Binnen de gemeente wordt Vers Beton veel gelezen en heel serieus genomen. Kritisch? Ja, dat is Vers Beton. Meestal. Maar vooral: niet makkelijk meegaand met de heersende opinie, zo zou ik het noemen.”

“In deze vluchtige wereld is het belangrijk om te weten wat er dicht bij huis, in je eigen stad gebeurt. Een Vers Beton, dat dieper in de lokale dingen duikt, moeten we daarom koesteren. Ik weet dat het schipperen is. En ik zou het ontzéttend jammer vinden als Vers Beton zou verdwijnen. Daar wil ik me dus sterk voor maken!”

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

 • Tineke Speksnijder support Vers Beton

  • Supporters

  Wie zijn onze eerste supporters? Tineke Speksnijder, bareigenaar van De Schouw, legt uit waarom zij…

 • Joep van Lieshout support Vers Beton

  • Supporters

  Wie zijn onze eerste supporters? Kunstenaar Joep van Lieshout vertelt waarom hij meedoet.  “Kritiek hoeft…

 • Winy Maas support Vers Beton

  • Supporters

  Wie zijn onze eerste supporters? Dit is waarom architect Winy Maas meedoet.  Ik vind jullie…

 • Alle artikelen

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam