Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

“Vers Beton vind ik van het begin af aan heel leuk. We hadden niet zoveel destijds. Een nieuw en fris medium, gevuld door jonge mensen met een andere visie dan de gevestigde orde, was mij erg welkom.

Ik blij met alle media hoor. Maar Vers Beton vind ik leuk omdat het staat voor een andere generatie media dan het gedrukte gedoe. Het gaat dieper in op kwesties, dan AD doet met haar vluchtige nieuws en de waan van de dag. Al moet dat er natuurlijk ook zijn.

Binnen de gemeente wordt Vers Beton veel gelezen en heel serieus genomen. Kritisch? Ja, dat is Vers Beton. Meestal. Maar vooral: niet makkelijk meegaand met de heersende opinie, zo zou ik het noemen.”

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina