Ga naar de inhoud

Deze verhalen gaan we maken met jullie support — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Als supporter van Vers Beton krijg je vooral één ding terug: journalistiek en verhalen over Rotterdam. In dit artikel vertelt hoofdredacteur Eeva Liukku welke plannen de redactie in petto heeft.

Ik schreef vorige week dat de campagne die we zijn begonnen om supporters te werven voelt als een nieuwe start. Het nieuwe verdienmodel op basis van supporters is namelijk ook een reden om de redactie te vernieuwen. Het doel is dat we dankzij supporters onze redacteuren kunnen betalen voor hun bijdragen. En dat betekent dat we meer van onze ideeën kunnen realiseren én beter redactie kunnen voeren over welke onderwerpen we willen behandelen.

vb_fundeer-je-mening
beeld: Rachel Sender

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Doe mee met een walking tour langs drie gebouwen ontworpen door vrouwen in Rotterdam.

  Datum:
 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam