Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

“Vers Beton kwam zeven jaar geleden precies op het juiste moment. Er was toen een kaalslag in de reguliere media, vooral in de regionale. Alles werd kleiner of verdween. Als je wilde weten wat er gebeurt in Rotterdam, dan was er weinig keus. En nu nog steeds vertelt Vers Beton me wat er gebeurt in de stad.

Vers Beton wordt door mijn generatie gemaakt: het gaat over cultuur, kunst, en over meer dan de overval op de hoek. En zeker als het gaat om politiek, vind ik Vers Beton heel erg goed. De schrijvers weten altijd waar het college mee bezig is, duiden daarin, stellen de juiste vragen. Een echte luis in de pels. Het landelijke nieuws is enorm gefocust op Den Haag, maar er speelt zó veel in Rotterdam dat te vaak onderbelicht blijft.” 

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina