Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Het is een vertrouwd landschap. Als ik thuis inlog verschijnen dezelfde foto’tjes in dezelfde volgorde. Een digitaal landschap van gezichten en namen. Pardon: van facepics en nicks. Het zijn mijn buurtgenoten die net als ik een account hebben op de homo-dating-app Grindr. Als ik ZuigerBott35, Jason, XLDude, NPH↓↨ en R.A.M. op mijn scherm zie, dan weet ik thuis ben. Zij vormen de virtuele omgeving van mijn woning. Hun aanwezigheid is net zo vanzelfsprekend als het uitzicht op de Euromast vanuit mijn huiskamer.

Het grid van Grindr

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Ferrie

Ferrie Weeda

Ferrie Weeda (1977) studeerde geschiedenis en Nederlands. Zijn wieg stond aan de Coolhaven – nog steeds zijn domein. Ferrie houdt van publiek en van de stad. Hij is voorzitter van BuurtBestuurt Coolhaveneiland. Als stadsgids en schrijver deelt hij zijn betrokken en bevlogen verhalen over geschiedenis, samenleving en cultuur. Gerrit, Ferries jack-russell uit Tiel, is vernoemd naar Erasmus.

[email protected]

Profiel-pagina
Xenia-avatar

Xenia Gottenkieny

Illustrator

Xenia Gottenkieny (Hameln , Germany) has studied audiovisual arts at the Willem de Kooning Academy in The Netherlands (1992-1995). She is a Rotterdam based (collage) artist, musician and photographer.

Profiel-pagina