Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Deze serie trap ik af met Marwan Magroun, foto- en videograaf. Onder meer omdat ik het proces bij hem van dichtbij heb kunnen volgen. Afgelopen jaar heeft hij de Kracht van Rotterdam gewonnen en sindsdien is hij bezig met veel verschillende projecten, zoals ’48 Hours in Tokyo’. Hiervoor reisde hij in het voorjaar van 2018 af naar Tokyo om zich daar 48 uur onder te dompelen in de dynamiek van deze metropool. Voor zijn huidige project ‘The Life of Fathers’, volgt en fotografeert hij vaders met een migratie-achtergrond, de zogenaamde ‘zwarte’ vaders.

Marwan Magroun – Daphne van Drenth-web-2
Beeld door: beeld: Daphne van Drenth

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

IMG_2051-1.JPG

Giovanni Burke

Giovanni Burke (1985) studeerde Sociologie op de Erasmus Universiteit en deed daarna een master Grootstedelijke Vraagstukken en Beleid. Als geboren en getogen Rotterdammer combineert hij zijn voorliefde voor de stad graag met zijn sociologische achtergrond door te reflecteren op verschillende lokale ontwikkelingen. Licht werpen op ‘onzichtbare’ verhalen van mede-Rotterdammers is hierbij vaak het uitgangspunt.

Profiel-pagina
Daphne van Drenth profiel

Daphne van Drenth

Fotograaf

Daphne van Drenth (1991) studeert grafische ontwerpen aan de Willem de Kooning. Ze fotografeert en ontwerpt vanuit fascinatie voor storytelling, architectuur en het gedrag van de mens vanuit haar eigen perspectief.

Profiel-pagina