Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Ik vind jullie intelligent nastyness ongelooflijk productief. Dat houdt de bouwpraktijk en de architectuur scherp. En dat vind ik een belangrijke rol. Er zijn weinig van dit soort stemmen in de stad.

Hoe goed het is dat bepaalde dingen gebeuren, hoe mensen opereren…het lijkt mij belangrijk om dit soort vragen te stellen, omdat je daarmee een betere stad en betere producten kunt maken. Vers Beton gaat over wat voor stad Rotterdam wil en kan zijn, en hoe het daarmee gaat. Je zou wensen dat Amsterdam zo’n medium had.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina