Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

“Ik vind dat je je mond open moet trekken als iets niet klopt, recht voor z’n raap moet zijn. Als je dat doet, dan sluit je aan bij mij, pas je bij mijn normen en waarden. En dat doet Vers Beton.

Het is journalistiek waar ik zelf achter kan staan. Bijvoorbeeld de artikelen over het woonreferendum. Die maakten het toegankelijk voor mensen die niet zo snel in journalistiek of politiek geïnteresseerd zijn, weet je wel. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen.”

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

de redactie

de redactie

De redactie van Vers Beton.

Profiel-pagina
willem_profielfoto

Willem de Kam

Fotograaf

Willem de Kam (1988) studeerde grafisch ontwerp aan de Willem de Kooning Academie. Hij fotografeert nu full-time alles van schreeuwende voetbalsupporters tot kruiswoordpuzzelende bejaarden. Hij doet dit voor diverse media en opdrachtgevers uit de culturele en commerciële sector.

Profiel-pagina