Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

De Van der Leeuwprijs wordt uitgereikt door de Van der Leeuwkring aan initiatiefnemers die door een betrokkenheid met de stad nieuwe plekken weten te creëren. Plaatsen waar bewoners wat aan hebben. Zij zorgen ervoor dat Rotterdam blijft bewegen en dat verdient de aandacht, aldus De Kring. In het verleden mochten (onder andere!) de mensen achter Theater Walhalla, de gebiedsontwikkeling rondom de Markthal, Rotterdamse Oogst en The Student Hotel de prijs in ontvangst nemen. Vorig jaar won Marco Stout de prijs voor zijn inzet voor een levendig Hoogkwartier. Mensen in het Rotterdamse culturele en publieke landschap die hun nek hebben durven uitsteken en zelf investeerden. Wie wordt de volgende?

De Van der Leeuwkring bestaat uit gevestigde namen uit de Rotterdamse vastgoed- en ontwikkelwereld. De leden werken in topposities bij Rotterdamse corporaties, vastgoedontwikkelaars en beleggers. Samen willen zij de Rotterdamse groei ondersteunen en verbinding leggen tussen privaat initiatief en publieke waarden. Twee ‘Kringleden’ Jenny Vermeeren (directeur Woonstad) en Petra Rutten (directeur Wonen van Frame Vastgoed) lichten de keuze voor de nominaties toe.

“Een individu als geweten van het stadmaken”

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

IMG_2709

Basia Dajnowicz

Basia Dajnowicz (1988) is na de Achterhoek, Arnhem en Antwerpen eindelijk in Rotterdam terechtgekomen. Die krijg je hier nooit meer weg. In het dagelijks leven rammelt ze op haar toetsenbord en maakt ze domme grappen.

Profiel-pagina