Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Lot Piscaer (@lotpiscaer) op

Het toilet van sterrenstaurant Fred ** is legendarisch, en schenkt ons een van de vrolijkste en pretentieloze instafoodiecliché’s van de stad. Dit volledig bespiegelde damestoilet werd in 2010 verkozen tot mooiste toilet van Nederland. Gelukkig overleefde dit puike staaltje Rotterdamse glamour de restyling die Fred Mustert onlangs doorvoerde in zijn zaak. In de eetzaal moest het bladgouden plafond er aan geloven (eeuwig zonde), maar de spiegels, zilveren zwanenkraan en kroonluchter op het damestoilet mochten blijven. Gelukkig maar. Wie hier geen toiletselfie maakt, mag voor straf nooit meer op Instagram.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

lot piscaer

Lot Piscaer

Lot Piscaer (1975) studeerde kunst- en cultuurwetenschappen en is tekstschrijver en culinair journalist. Ze schreef vijf jaar restaurantrecensies voor het AD/Rotterdams Dagblad en is programmeur en van het culinaire podium op festival Djemaa el Fna. Ook werkt ze als kok en stylist mee aan kookboeken.

Profiel-pagina