Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Wat zijn we allemaal aan het doen lieve mensen? Met onze koffie’s bedoel ik dan. Want allememachies wat een gekkigheid komt er voorbij op Instagram.

Bij SUE drink je insta-roze beetroot latte’s van bietensap en plantaardige melk. Er is ook een groene variant met matcha, en een gele met kurkuma. Deze trend begrijp ik. Het is vegan, en dat is in, plus het zijn mooie kleurtjes. Duidelijk.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Lot Piscaer (@lotpiscaer) op

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

lot piscaer

Lot Piscaer

Lot Piscaer (1975) studeerde kunst- en cultuurwetenschappen en is tekstschrijver en culinair journalist. Ze schreef vijf jaar restaurantrecensies voor het AD/Rotterdams Dagblad en is programmeur en van het culinaire podium op festival Djemaa el Fna. Ook werkt ze als kok en stylist mee aan kookboeken.

Profiel-pagina