Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Eén vraag ligt op ieders lippen: Wanneer komt Willeke? Okay, de KeerWeer-dansers doen het aardig in hun strakke zwembroekjes (blauw met badeendjes-dessin), en Rotterdamse volkszanger Edwin zet z’n beste beentje voor, maar het hoogtepunt van de KeerWeer Parade is Willeke Alberti. Althans: deze zondag. Want vrijdag was Edsilia Rombley de topact en zaterdag stond niemand minder dan Gerard Joling op het podium.

Na de badeendjes is het eerst nog de beurt aan zangeres Marjorie. Haar Disco inferno klinkt wat onvast – ze is verkouden, verontschuldigt ze zich. De hooggepruikte drag queen Esther Hofman praat het programma met haar valse commentaar aan elkaar: “Geniet maar van het applaus, Marjorie, volgend jaar sta je er waarschijnlijk niet meer”.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Ferrie

Ferrie Weeda

Ferrie Weeda (1977) studeerde geschiedenis en Nederlands. Zijn wieg stond aan de Coolhaven – nog steeds zijn domein. Ferrie houdt van publiek en van de stad. Hij is voorzitter van BuurtBestuurt Coolhaveneiland. Als stadsgids en schrijver deelt hij zijn betrokken en bevlogen verhalen over geschiedenis, samenleving en cultuur. Gerrit, Ferries jack-russell uit Tiel, is vernoemd naar Erasmus.

[email protected]

Profiel-pagina
braakman

Florian Braakman

Fotograaf

Florian Braakman (1988) is een autonoom-documentair fotograaf. Fotografie is een manier om vragen te stellen en grip te krijgen op onze snelle alledaagse realiteit. De poëtische, associatieve en verhalende kracht van het beeld staan centraal in zijn werk.

Profiel-pagina