Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Wie het Oude Noorden kent, weet dat het een zeer diverse buurt is. Zelf ben ik een straat verder opgegroeid en heb ik in een ver verleden in de Free Record Shop op de Noordmolenstraat gewerkt. Tot mijn verdriet heb ik de ooit florerende winkelstraat zien verschralen tot het huidige, eenzijdige aanbod van Chinese afwasteiltjes en vijftien zaken voor Marokkaanse feestkleding.

Tegelijkertijd is de wijk sterk aan het veryuppen, getuige de huizenprijzen, de nieuwe – en volle – restaurants en cafés. Mijn nieuwsgierigheid is dan ook groot of het de organisatie van Opschoonactie Zwart Janstraat is gelukt om vandaag een afspiegeling van de wijk op te trommelen.

FLB_20181013_O8A7462
Beeld door: beeld: Florian Braakman

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
braakman

Florian Braakman

Fotograaf

Florian Braakman (1988) is een autonoom-documentair fotograaf. Fotografie is een manier om vragen te stellen en grip te krijgen op onze snelle alledaagse realiteit. De poëtische, associatieve en verhalende kracht van het beeld staan centraal in zijn werk.

Profiel-pagina