Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
Zombiewalk3
Beeld door: beeld: Florian Braakman

Het is kil, vochtig en er staat een gure wind: ideale weersomstandigheden voor een halloween-feestje. De natte straatstenen glimmen in de bleke straatverlichting, in de verte klinkt een ijselijke gil. Het stadscentrum is deze zaterdagavond het decor van vierde Rotterdam Zombie Walk, ‘georganiseerd vanuit de Rotterdamse punk/metal/altrock scene.’ De website van Rotterdam Festivals belooft ‘een leger aan zombies die de stad op stelten zet’ en ‘scream queens die door de horde zombies worden opgejaagd’.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Ferrie

Ferrie Weeda

Ferrie Weeda (1977) studeerde geschiedenis en Nederlands. Zijn wieg stond aan de Coolhaven – nog steeds zijn domein. Ferrie houdt van publiek en van de stad. Hij is voorzitter van BuurtBestuurt Coolhaveneiland. Als stadsgids en schrijver deelt hij zijn betrokken en bevlogen verhalen over geschiedenis, samenleving en cultuur. Gerrit, Ferries jack-russell uit Tiel, is vernoemd naar Erasmus.

[email protected]

Profiel-pagina
braakman

Florian Braakman

Fotograaf

Florian Braakman (1988) is een autonoom-documentair fotograaf. Fotografie is een manier om vragen te stellen en grip te krijgen op onze snelle alledaagse realiteit. De poëtische, associatieve en verhalende kracht van het beeld staan centraal in zijn werk.

Profiel-pagina