Ga naar de inhoud

Ons Kent Ons: Rotterdam Zombie Walk — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Ferrie Weeda en Tara Lewis gaan op zoek naar ontmoeting in de stad. Brengen bloederige zombies verschillende geledingen van de Rotterdamse samenleving samen?

Zombiewalk3
beeld: Florian Braakman

Het is kil, vochtig en er staat een gure wind: ideale weersomstandigheden voor een halloween-feestje. De natte straatstenen glimmen in de bleke straatverlichting, in de verte klinkt een ijselijke gil. Het stadscentrum is deze zaterdagavond het decor van vierde Rotterdam Zombie Walk, ‘georganiseerd vanuit de Rotterdamse punk/metal/altrock scene.’ De website van Rotterdam Festivals belooft ‘een leger aan zombies die de stad op stelten zet’ en ‘scream queens die door de horde zombies worden opgejaagd’.

Nog geen reactie — begin de discussie!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Bezoek een architectenbureau! Op 24 juni 2023 openen gevestigde ontwerp- en architectenbureaus in Rotterdam hun deuren tijdens de jaarlijkse Open Bureaudag.

  Venue: Meerdere locaties
  Datum:
 • Het drijvende festivalhart van de Rotterdam Architectuur Maand bevindt zich dit jaar in de Maashaven en is de hele maand juni te bezoeken!

  Venue: Festivalhart (Maassilo)
  Datum:
 • The 1619 Project is The New York Times Magazine’s award-winning reframing of American history that places slavery and its continuing legacy at the center of the countries’ national narrative.

  Venue: Kantine Walhalla
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam