Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Gemeente en woningcorporatie Vestia kondigde bij 599 huishoudens en ondernemers in de Afrikaanderwijk deze zomer de sloop van hun woning of bedrijfsruimte aan. Het gaat om de Tweebosbuurt, vijf bouwblokken met sociale huurwoningen. Veel woningen zijn verouderd maar een deel is nog niet afgeschreven. De woningen zijn bijna allemaal eigendom van woningcorporatie Vestia dat 90 woningen renoveert. Voor de rest van de woningen dreigt sloop. Want er moet een gemengde buurt komen met duurdere huur- en koopwoningen met ruimte voor slechts 130 nieuwe sociale huurwoningen.

Armoede en stress

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Teun van den Ende

Teun van den Ende

chef architectuur & stedelijke ontwikkeling

Teun van den Ende laat zich niet graag leiden door hypes, maar gaat juist op zoek naar de lange lijnen in de ontwikkeling van Rotterdam – en ook andere steden trouwens. Teun combineert populaire cultuur met historisch onderzoek naar de stad.

[email protected]

Profiel-pagina
10547749_10154894484515486_7617606655025449823_o_1000

Florine van Rees

Fotograaf

Florine van Rees (1988) is afgestudeerd als modevormgever en benut haar kennis in de beeldvorming. Met een modische blik benadert ze documentaire onderwerpen in de fotografie. Een samenspel van kleur, contrast, textuur en lijnen staat hierin centraal. Naast haar werk als fotograaf mede-beheert Florine ook het online magazine www.slash-zine.com waar vooral inspiratie gedeeld wordt.

Profiel-pagina