Ga naar de inhoud

Zorgen over de verkoop van de Hofbogen — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Organisaties, bedrijven en personen betrokken bij de hofbogen maken zich grote zorgen over de aanstaande verkoop van de voormalige hofpleinlijn, zo is te lezen in een brandbrief. Ze vrezen dat commerciële belangen voorrang krijgen boven belangen van burgers, bewoners en groene ambities. Lees hier de brief aan de gemeenteraad.

hofbogen-lvd-11
beeld: Loes van Duijvendijk

Geachte Raadsleden,

Met een groot aantal gebruikers, burgers, initiatieven en organisaties (zie ondergetekenden) maken wij ons zorgen over de visie van het College van Burgemeester en Wethouders omtrent de verkoop van de Hofbogen. U bent op de hoogte gebracht over deze plannen middels de ‘Collegebrief over het proces en de consequenties van de verkoop van de Hofbogen’ van 20 september 2018 en de studie van architectenbureau BVR naar de Hofbogen van mei 2018 die tegelijk met de collegebrief aan de raad is
aangeboden.

Al 2 reacties — discussieer mee!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

De leukste vacatures in en om Rotterdam