Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
hofbogen-lvd-11
Beeld door: beeld: Loes van Duijvendijk

Geachte Raadsleden,

Met een groot aantal gebruikers, burgers, initiatieven en organisaties (zie ondergetekenden) maken wij ons zorgen over de visie van het College van Burgemeester en Wethouders omtrent de verkoop van de Hofbogen. U bent op de hoogte gebracht over deze plannen middels de ‘Collegebrief over het proces en de consequenties van de verkoop van de Hofbogen’ van 20 september 2018 en de studie van architectenbureau BVR naar de Hofbogen van mei 2018 die tegelijk met de collegebrief aan de raad is
aangeboden.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

piet vollaard

Piet Vollaard

Piet Vollaard is medeoprichter van Stichting De Natuurlijke Stad, met als doelstelling de versterking van de ecologie en biodiversiteit van de stad. Met het project 7Seasons werkt een groep van ontwerpers, biologen en ecologen aan de stapsgewijze verbetering van de stadsnatuur in de Provenierswijk en de Agniesebuurt. Voorstellen voor ecologische vergroening van de Hofbogen maken onderdeel uit van dit project.

Profiel-pagina
IMG_1541

Rutger Henneman

Rutger Henneman heeft een achtergrond als antropologisch onderzoeker. Nu werkt hij als sociaal hovenier voor GroenGoed in Rotterdam en is redacteur van Het Potentieel en het Stadslandbouwtijdschrift. Hij is secretaris van Vereniging Groen010.

Profiel-pagina