Ga naar de inhoud

De Erasmusbrug in de uitverkoop

Elke vrijdag serveren De Beste Stuurlui een prikkelende opinie voor bij de vrijdagmiddagborrel. Deze week fronst Tara bij de actie van de gemeente om enkele iconische bouwwerken in rood licht te steken.

MarkvanWijk-De-Beste-Stuurlui
beeld: Mark van Wijk

Stop de persen!

Het rode licht dat zich als een lopend vuurtje door Rotterdam beweegt, blijkt een reclamestunt te zijn’, schreven onze collega’s van RTV Rijnmond, volkomen verbaasd dat niemand minder dan hun bloedeigen collega Maikel Coomans van bedrijf MustSee achter de stunt zat die Rotterdam in een staat van zinderende opwinding moest krijgen. Want wat voor groots en meeslepends had deze onvoorspelbare stad nu weer voor haar burgers in petto, opdat zo ongeveer alle iconische gebouwen met rood licht werden uitgelicht? Het was *tromgeroffel* een app! Jawel dames en heren, de Erasmusbrug kleurde rood omdat er een app werd gelanceerd.

Al één reactie — discussieer mee!

Schrijf hier je reactie

Heb je geen account? Maak hier een gratis reageerdersaccount aan. En bekijk hier de huisregels van dit forum.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • A new edition of A Mic of One’s Own, a series of collaborations between Kunstinstituut Melly and The Writer’s Guide (to the Galaxy)!

  Venue: Kunstinstituut Melly
  Datum:
 • De debuutroman van Ireen van der Lem begint op de dag dat de woningcorporatie een bewonersavond houdt over de voorgenomen sloop van de woningen in een staat; en eindigt op de dag dat de laatste bewoner wordt uitverhuisd.

  Venue: De leeszaal
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam