Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Na een paar dagen van geruchten werd het begin november officieel bekend: op 25 juni 2019 geeft Rammstein een concert in de Kuip. Een enigszins verrassende aankondiging, want nadat Doe Maar in 2008 twee reünieshows speelde in het stadion, vonden er ruim een decennium geen concerten meer plaats. Alleen Jandino Asporaat en Najib Amhali doorbraken even de stilte in 2017, met een show vol comedy én muziek.

Deze week bleek het niet bij Rammstein te blijven: op 29 mei komt Marco Borsato zijn belofte uit 2004, om in het stadion terug te keren, inlossen. “Er wordt weer gerockt in De Kuip”, aldus Borsato in het aankondigingsbericht op de website van het stadion.

Marco-Borsato-2002-Kuip-b
Marco Borsato (2002) Beeld door: beeld: Rob Verhorst

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profile pic VB

Fay van der Wall

Fay van der Wall (1983) werkt als freelance schrijver en maker. Schrijft voor Vers Beton over popcultuur, kunst, muziek, media en de stad

Profiel-pagina
Rob Verhorst met Prince foto

Rob Verhorst

Rob Verhorst (Rotterdam, 1952) fotografeert sinds 1978 als beroepsfotograaf in de popmuziek. Na de middelbare school ging hij naar de Academie voor Beeldende Kunsten & Technische Wetenschappen (afd. Publiciteit) en daarna volgde hij de Fotovakschool te Apeldoorn.

Profiel-pagina