Voor de harddenkende Rotterdammer

Tientallen interviews, handenvol congressen, honderden artikelen en vele, vele slapeloze nachten later, ben ik aan het einde van mijn zoektocht naar wat de groene toekomst van de haven tegenhoudt. En net zoals ik begon met de wens te laten zien hoe complex alles in elkaar zit, zo eindig ik ook met die complexiteit. Er is namelijk in mijn ogen niet één partij, schoorsteen of proces schuldig aan de trage gang van zaken, maar een heel complex aan in elkaar grijpende factoren. Wel denk ik daarin een aantal rode draden ontwaard te hebben. Deze deel ik graag met je, inclusief wat – in mijn ogen – nodig is om een doorbraak te forceren.

RM_Groene-toekomst61

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Inge Janse

Inge Janse

Inge Janse (1981) is geboren en getogen in Nieuw-Lekkerland en woont op Kop van Zuid. Hij werkt als freelance journalist, redacteur en presentator.

Profiel-pagina
Avatar-remon-mulder

Rémon Mulder

Illustrator

Rémon Mulder (1994) is een dromer en een tekenaar. Hij houdt zich als stedenbouwkundige graag bezig met de stad. Hij gebruikt zijn tekeningen tijdens het ontwerpen om de verbeelding van de toeschouwer aan te wakkeren, en een toekomstige wereld te onthullen.

Profiel-pagina
Maus avatar 300x300

Maus Bullhorst

Illustrator

Maus Bullhorst (1988) is illustrator en eeuwig student. Dit jaar is hij van plan om af te studeren aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam, de school waar hij vroeger bijna in woonde en volgens sommigen zijn eigen ‘MausBaus Station’ had. Bullhorst illustreert regelmatig voor de Correspondent en Trouw en maakt met liefde werk over Rotterdam voor Vers Beton. Zijn werk is strak en kleurrijk maar vooral herkenbaar.

Profiel-pagina