Voor de harddenkende Rotterdammer

Op vakantie? Nergens voor nodig. Ook dit najaar tekent IkRotterdam tweewekelijks voor je uit waarom we gewoon in onze eigen stad moeten blijven. Een visuele column waarin festivals, expo’s en andere taferelen eigenzinnig worden uitgelicht.

jacobcatshuis
Beeld door: beeld: IkRotterdam

Deze keer werd IkRotterdam rondgeleid in de Museumwoning aan de Jacob Catsstraat; historisch snuffelen in andermans interieur. Dit museum bestaat uit twee woningen geheel ingericht volgens jaren 30/40 en 50/60 waar je op woensdagen (gratis) rond mag kijken.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.