Wat zijn de foodtrends in de Rotterdamse foodscene? Om dat te weten te komen kan je gewoon op je telefoonscherm kijken. Culinair journalist Lot Piscaer verzamelt een aantal opvallende trends en -clichés uit de Rotterdamse #instafood scene. Dit keer: Gordon heeft ons verlaten.
Dit bericht bekijken op Instagram
Dat was een klap. Blushing, de zaak van Gordon op de Coolsingel sloot, op 31 oktober per direct de deuren. Nooit meer een broodje gekkigeit, nooit meer champagne omdat het moët of borrelen met jean-claude van edamame tijdens het Bieber-hour. En dus ook: nooit meer selfies met Gordon bij je latte.
Toen de zaak opende zei Gordon: “Het gaat mij er vooral om een alternatief te bieden in de ongezonde chaos die er op dit moment heerst in Nederland.” Dat deed hij met koffie, broodjes, salades, veel rosé en biologische cola ‘die niet schadelijk is voor het menselijk lichaam.’
Krap anderhalf jaar later was de loop er uit. De “onmogelijke parkeergelegenheid” en het openbreken van de Coolsingel waren daar mede debet aan, zei een woordvoerder van de zanger in het AD. Zelf ging Gordon niet bij de pakken neerzitten. “Er gaat een deur dicht en er gaat vast weer een raam open.”
De Blushings in Blaricum en Amsterdam blijven open, maar wij zitten zonder. Deze is voor alle fans die voortaan verder moeten in Rotterdam, zonder Gordon.
Nog geen reactie — begin de discussie!