Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
FLB_20181117_1080285
Beeld door: beeld: Florian Braakman

Showroom MAMA is becoming an old fart’. In de praktijk lijkt dit wel mee te vallen. Ter gelegenheid van haar 21e verjaardag organiseerde MAMA onder meer een skatewedstrijd en een street-art-tour. De feestelijke afsluiting, afgelopen zaterdag in BAR, heeft de tot de verbeelding sprekende naam ‘SHAKE WHAT YOUR MAMA GAVE YA’.

De avond blijkt te beginnen met twee discussies. De eerste heb ik net gemist: met drie generaties ‘MAMA-kunstenaars’, waarvan Gyz La Riviere als veertiger de oudste was. Gyz: “Ik ben echt een kind van MAMA, 21 jaar geleden had ik daar mijn eerste expositie. Samen met WORM en Roodkapje vormen ze de heilige drie-eenheid voor creatieve mensen.”

Het publiek, een man of twintig, is opvallend divers, zowel qua kleur als leeftijd. Het merendeel lijkt uit kunstenaars te bestaan.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
braakman

Florian Braakman

Fotograaf

Florian Braakman (1988) is een autonoom-documentair fotograaf. Fotografie is een manier om vragen te stellen en grip te krijgen op onze snelle alledaagse realiteit. De poëtische, associatieve en verhalende kracht van het beeld staan centraal in zijn werk.

Profiel-pagina