Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Ze is geboren en getogen in Zoetermeer, en woont sinds twee jaar in Rotterdam. Voor dit interview nodigde Stephanie Afrifa mij uit in haar adembenemend mooie woonruimte in Nieuw-Crooswijk. Boven een dampend bord rijst met bakkeljauw en Surinaamse bladgroenten en een heerlijke kruidenthee ben ik het gesprek met haar aangegaan.

“De stad kende ik al, omdat ik hier heb gestudeerd. Ik heb Mode & Handel (MBO) op het Zadkine College gedaan, ben toen naar het AMFI (Amsterdam Fashion Institute) gegaan, maar in het tweede jaar gestopt. Ik voelde aan dat de modewereld mij geen voldoening gaf, dus heb ik gekozen om weer te gaan studeren: Algemene Culturele Wetenschappen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daar heb ik nooit spijt van gehad, die opleiding was echt alles wat ik ervan had verwacht! Daarna heb ik gewerkt in de meest uiteenlopende functies.”

StephanieAfrifa-Daphne-van-Drenth-6
Beeld door: beeld: Daphne van Drenth

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

IMG_2051-1.JPG

Giovanni Burke

Giovanni Burke (1985) studeerde Sociologie op de Erasmus Universiteit en deed daarna een master Grootstedelijke Vraagstukken en Beleid. Als geboren en getogen Rotterdammer combineert hij zijn voorliefde voor de stad graag met zijn sociologische achtergrond door te reflecteren op verschillende lokale ontwikkelingen. Licht werpen op ‘onzichtbare’ verhalen van mede-Rotterdammers is hierbij vaak het uitgangspunt.

Profiel-pagina
Daphne van Drenth profiel

Daphne van Drenth

Fotograaf

Daphne van Drenth (1991) studeert grafische ontwerpen aan de Willem de Kooning. Ze fotografeert en ontwerpt vanuit fascinatie voor storytelling, architectuur en het gedrag van de mens vanuit haar eigen perspectief.

Profiel-pagina