Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Op het eerste gezicht is het een wereld van verschil. Aaliyah van Stiphout en Jacqueline Monteiro zijn allebei begin twintig, komen binnenlopen op opvallende platformsneakers en tasten Café Engels in alle rust af. Mike Redman (39) volgt enkele minuten later in een t-shirt en een pet en voert zonder aarzelen meteen het hoogste woord. “De laatste keer dat ik hier was, werd ik weggestuurd omdat ik mijn pet niet af wilde doen”, lacht hij. “Ik ben er al een hele tijd niet meer naar binnen gelopen.”

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

profielfoto

Jelena Barišić

Jelena Barišić (Bugojno, 1990) is journalist, (eind)redacteur en programmamaker. Tussen 2015 en 2017 was ze adjunct-hoofdredacteur van Vers Beton, en in 2020 interim hoofdredacteur. Momenteel werkt ze als eindredacteur bij De Correspondent. 

Profiel-pagina
2018_Khalid-Amakran_01_007

Khalid Amakran

Fotograaf

Khalid Amakran is een geboren Spangenaar met Marokkaanse ouders. Fotografie begon voor hem niet met een camera, Rotterdam veranderde in een videoclip als hij zijn mp3 speler in had. Beelden uit die clip zie je nu terug in de portretten die hij maakt.

Profiel-pagina