Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
header_Salih_Kilic_0002
Beeld door: beeld: Salih Kiliç

Het interview vindt plaats op Silvana’s kantoor aan de Gouvernestraat. Toch heeft het hoekpand meer weg van een huiskamer, met een grote tafel, boekenplanken en de comfortabele bank met veelkleurige kussens. Er ligt zelfs een hond te slapen in de hoek. En dat is precies de bedoeling, vertelt Silvana. “De omgeving voor schrijfonderwijs is belangrijk. Het moet gezellig, warm en veilig zijn. Vandaar dat we hier allerlei kussentjes en toestanden hebben.”

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

FOTO-CV

Kim van Hees

Redactiestagiair

Kim van Hees is een geboren en getogen Rotterdammer. In haar studie houdt ze zich vooral bezig met kunst, filosofie en feminisme.

Profiel-pagina
salih_kilic

Salih Kiliç

Fotograaf

Salih Kiliç (1986) is freelance reportagefotograaf. Zijn werk kenmerkt zich door een zoektocht naar microsamenlevingen. Met zijn foto’s wil Salih deze microsamenlevingen en hun verhalen delen. Een blik achter de schermen op bijzondere plekken en bij bijzondere mensen. Kortom; hij legt alles vast waar een verhaal in zit.

Profiel-pagina