Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
SMVK_300_RGB_VB_01_FINAL1
Beeld door: beeld: Michael van Kekem

Misschien was het laatste raadsdebat van 2018 wel een passend slot van een jaar waarin de politieke verdeeldheid in Rotterdam het hele land bezig hield. Op de agenda stond de miljoenenverbouwing van Museum Boijmans Van Beuningen, een vermeende ruzie tussen de gemeente en een van de grootste woningcorporaties in de stad en de omgang met festivals. Maar dat alles moest wachten op een urenlang spoeddebat over één zinnetje uit een interview met wethouder Bert Wijbenga.

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Guido van Eijck

Guido van Eijck

Guido van Eijck (1987) is freelance journalist. Zijn stukken verschenen in onder meer De Groene Amsterdammer, de Volkskrant, het Financieele Dagblad en Die Zeit. Voor Vers Beton schrijft hij elke maand een analyse over de Rotterdamse politiek.

Profiel-pagina
michael van kekem portret

Michael van Kekem

Illustrator

Michael van Kekem (1985) werkt als illustratief ontwerper en printmaker. Zijn werk bestaat uit het maken en creëren van redactionele illustraties, boeken, huisstijlen, artwork voor animaties, prints en producten zoals Very Manly Pins. Zeefdruk, digitale en handgetekende elementen zijn belangrijke aspecten in zijn werk.

Profiel-pagina