Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer

Gemeenteraadsverkiezingen, een beeldkieswijzer, de lancering van niet één, maar twéé journalistieke games, de start van een campagne voor een nieuw verdienmodel, een nieuwe website, een nieuwe talkshow, nieuwe columns en samenwerkingen: het was een bewogen jaar voor Vers Beton. In totaal publiceerden we iets meer dan 300 artikelen. Dat is te véél om allemaal te behandelen, maar in dit jaar overzicht bespreek ik enkele hoogtepunten, rode draden en andere opvallende activiteiten.

De Top 10

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

Eeva Liukku

Eeva Liukku

Hoofdredacteur

Eeva Liukku (Rotterdam, 1983) begrijpt niet waarom mensen ergens anders zouden willen wonen dan in Rotterdam, maar heeft wel in Amsterdam wijsbegeerte gestudeerd.
[email protected]

Profiel-pagina
Xenia-avatar

Xenia Gottenkieny

Illustrator

Xenia Gottenkieny (Hameln , Germany) has studied audiovisual arts at the Willem de Kooning Academy in The Netherlands (1992-1995). She is a Rotterdam based (collage) artist, musician and photographer.

Profiel-pagina