Voor de harddenkende Rotterdammer
Miniworld_UK
Beeld door: beeld: IkRotterdam

Voor deze editie ging IkRotterdam op bezoek bij Miniworld, waar in de kelder een kleine versie van het Britse koninkrijk in de steigers staat. Het is nog niet bekend wanneer dit nieuwe continent gereed is. Maar voor alle UK-liefhebbers hopen we dat het voor de Brexit al toegankelijk wordt!

Verder lezen?

Voor deze editie ging IkRotterdam op bezoek bij Miniworld waar in de kelder een kleine versie van het Britse koninkrijk in de steigers staat. Het is nog niet bekend wanneer dit nieuwe continent gereed is, maar voor alle UK liefhebbers hopen dat het nog voor de Brexit toegankelijk wordt.

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.