Advertentie

VB – vacaturebank – banners – Hardwerkende – klik hier! – 1456×180
Voor de harddenkende Rotterdammer
FLB_20190129_O8A9976
Beeld door: beeld: Florian Braakman

Na de maandelijkse talkshow Studio Erasmus, die deze editie volledig in het teken van film stond, is de Schouwburg rond een uur of tien aardig gevuld. Op het podium in de foyer is een optreden bezig, maar de meeste mensen staan met elkaar te praten.  Marten is net onderweg naar buiten, hij gaat naar de premièreborrel van God Only Knows in Hotel Central. “Een van de hoogtepunten tot nu toe.”

In de Schouwburg is hij nog maar weinig geweest. “Gisteravond was het hier helemaal uitgestorven en op vrijdag en zaterdag ga ik liever ergens anders heen. Ik heb de coole underground pop-up nog niet gevonden, zoals vorig jaar in La Luna. Maar de week is nog lang.”

Verder lezen?

Word lid van Vers Beton voor €7,50 per maand. De eerste maand lees je gratis!

WhatsApp Image 2019-09-03 at 08.40.31

Tara Lewis

Tara Lewis (1986) werkt als freelancer voor diverse media. Ze koestert haar innerlijke tokkie en kan soms een beetje cynisch zijn. Ze vindt dat het discussieplatform bedoeld is voor lezers, en voelt zich daarom niet altijd geroepen te reageren. Ze studeerde Geschiedenis aan de EUR en Communicatie aan de HES.

[email protected]

Profiel-pagina
braakman

Florian Braakman

Fotograaf

Florian Braakman (1988) is een autonoom-documentair fotograaf. Fotografie is een manier om vragen te stellen en grip te krijgen op onze snelle alledaagse realiteit. De poëtische, associatieve en verhalende kracht van het beeld staan centraal in zijn werk.

Profiel-pagina