Ga naar de inhoud

Ons Kent Ons: Marketingborrel — betaald artikel

Dit artikel is voorzien van een blokkade in verband met betaalde toegang, waardoor een gedeelte van de inhoud pas leesbaar is wanneer je bent ingelogd en beschikt over een geldig abonnement.

Ferrie Weeda en Tara Lewis gaan op zoek naar ontmoeting in de stad. Deze keer ging Tara naar wat geldt als hét netwerkevent van het jaar: de Nieuwjaarsborrel Rotterdam.

CK2A1234
beeld: Fleur Beerthuis

‘Dé nieuwjaarsborrel die u niet wilt missen!’ Gemeente Rotterdam, Rotterdam Partners én Rotterdam Festivals gaven dinsdagavond 8 januari het netwerkevent van het jaar. Bovenaan de trap van de Cruise Terminal staan de directeuren van Rotterdam Festivals en Rotterdam Partners hun gasten hoogst persoonlijk welkom te heten.

Tien minuten na aanvangstijd is de zaal redelijk gevuld, iedereen heeft braaf de grote witte badge op, met duidelijk leesbare naam en organisatie. Dat netwerkt wel zo lekker, natuurlijk. Net zoals de ontvangst- en garderobebalie is ook de (open) bar ruim bemand, nergens sta je langer dan dertig seconden te wachten. Reken daarbij een eindeloze stroom hapjes en je kunt stellen dat de randvoorwaarden van deze borrel uitstekend zijn.

Gerelateerde inhoud

Wil je dit soort artikelen blijven lezen?

Vers Beton kan niet bestaan zonder haar leden. Lees onbeperkt artikelen op Vers Beton voor € 7,50 per maand, de eerste maand is gratis.

Misschien vind je dit ook interessant

De agenda die je aan het denken zet

 • Het kabinet viel, demissionair premier Rutte kondigde zijn vertrek aan en een reeks politici verlaten…

  Venue: Debatpodium Arminius
  Datum:
 • On Monday 11 December, Rotterdam based platform for metropolitan issues De Dépendance and Lighthouse Reports welcome economist Jennifer Clapp, one of the world’s leading authorities on food systems, in BlueCity. 

  Venue: BlueCity
  Datum:
 • Bekijk de agenda

De leukste vacatures in en om Rotterdam

 • Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je de afdeling op verschillende vlakken en krijg je een breed pakket aan taken en werkzaamheden.

 • WAT DOE JIJ ALS FRACTIECOÖRDINATOR? 

  Als coördinator vervul je een belangrijke rol in en rond de fractie van GroenLinks PvdA Zuid-Holland. Je biedt praktische ondersteuning aan statenleden, volgt de  (politieke) actualiteit, coördineert politieke activiteiten en zorgt ervoor dat de  fractie haar relaties onderhoudt. De functie biedt een interessante plek om je  verder in provinciale politiek te verdiepen.

 • Vers Beton zoekt een stagiair vanaf januari 2024. We begeleiden je om je eigen leerdoelen te halen en zelf journalistieke producties te maken voor Vers Beton.

 • Bekijk alle vacatures