Voor de harddenkende Rotterdammer
politiemuseum-rotterdam

IkRotterdam bezocht de ‘Historische Collectie Politie van de Eenheid Rotterdam‘, of gewoon: het politiemuseum Rotterdam. Eind dit jaar dreigt dit pareltje aan de Boezemsingel ter ziele te gaan. Reden temeer om er snel nog eens te buurten.

Vers Beton kan alleen bestaan dankzij onze supporters

Daar betalen we journalisten én beeldmakers van

Nee, ik lees eerst het stuk verder

ikR_avatar_300x300 (1)

IkRotterdam

Illustrator

Het blog IkRotterdam.nl bestaat uit Evalien Lang, Ferry van Steijn en Marc Kolle. Sinds 2011 tekenen ze samen onder het motto ‘Ik hoef niet op vakantie want ik woon in Rotterdam’. Waarom naar verre oorden trekken als er al zoveel moois te zien valt in je eigen stad?

Profiel-pagina
Nog geen reacties

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Inloggen kan je hier. Als je nog geen account hebt meld je nu aan als supporter of maak hier een gratis reageerdersaccount aan.